Bolaget skall driva vandrarhem, arrangera aktiviteter inom upplevelseturism, idrott, natur och kultur. Ordna konferenser och grupparrangemang. Laga och servera mat samt med ovanstående aktiviteter förenlig utbildning och verksamhet.
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 296 | 4 483 | 5 140 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 159 | 626 | 1 990 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -18 | 489 | 1 809 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 309 | 1 157 |
Summa tillgångar (tkr) | 9 121 | 9 629 | 9 565 |
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 3 296 | 4 483 | 5 140 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 159 | 626 | 1 990 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | -18 | 489 | 1 809 |
Årets resultat (tkr) | 2 | 309 | 1 157 |
TILLGÅNGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 8 231 | 7 681 | 7 981 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 890 | 1 948 | 1 584 |
Tillgångar (tkr) | 9 121 | 9 629 | 9 565 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-08* | 2022-08* | 2021-08* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 1 853 | 1 852 | 1 543 |
Obeskattade reserver (tkr) | 540 | 564 | 465 |
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | 5 598 | 5 400 | 5 649 |
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 129 | 1 813 | 1 908 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 9 121 | 9 629 | 9 565 |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-08* | 2022-08* | 2021-08* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 3 | 3 | 3 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 099 | 1 494 | 1 713 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 4.8% | 14.0% | 38.7% |
Soliditet | 24.6% | 23.4% | 19.6% |
Kassalikviditet | 78.8% | 107.5% | 83.0% |
Bolaget skall driva vandrarhem, arrangera aktiviteter inom upplevelseturism, idrott, natur och kultur. Ordna konferenser och grupparrangemang. Laga och servera mat samt med ovanstående aktiviteter förenlig utbildning och verksamhet.